Lirik Lagu Ora Keturutan – Sindy Sinden Rocker

Posted on

Lirik Lagu Ora Keturutan – Sindy Sinden Rocker. Lirik Ora Keturutan ini merupakan Lirik lagu Dangdut/Koplo indonesia yang dinyanyikan oleh Sindy Sinden Rocker. Lirik lagu Ora Keturutan ini diciptakan oleh Pancal 15 dan didistribusikan oleh label Pancal Records. Dibawah ini adalah Ora Keturutan – Sindy Sinden Rocker.

Lirik Lagu Ora Keturutan – Sindy Sinden Rocker

siji sing paling tak adohi
perkoro siji sing paling tak wedeni
yen wayahing wengi aku lungguh dewekan
kebayang kabeh endahing asmoro

opo kowe yo melu ngerasakke
roso kangen sing ora ono obate
arep tak gowo ning endi gedene tresnoku iki
aku wedi ke gowo tekan pati

aku ning kene iseh kangen kowe
rino wengi jenengmu ngawe ngawe
kowe ning kono rungokno jerite atiku
montang manting uripku mbok tinggal mplayu

aku durong biso ngelalekke kowe
jenengmu iseh kantil ning njero atiku
takdirku iki pancen abot sanggane
mendem tresno nanging ora keturutan

opo kowe yo melu ngerasakke
roso kangen sing ora ono obate
arep tak gowo ning endi gedene tresnoku iki
aku wedi ke gowo tekan pati

aku ning kene iseh kangen kowe
rino wengi jenengmu ngawe ngawe
kowe ning kono rungokno jerite atiku
montang manting uripku mbok tinggal mplayu

aku durong biso ngelalekke kowe
jenengmu iseh kantil ning njero atiku
takdirku iki pancen abot sanggane
mendem tresno nanging ora keturutan