Lirik Lagu Tangise Sarangan – Via Vallen

Posted on

Lirik Lagu Tangise Sarangan – Via Vallen. Lirik Tangise Sarangan ini merupakan Lirik lagu Dangdut/Koplo indonesia yang dinyanyikan oleh Via Vallen. Lirik lagu Tangise Sarangan ini diciptakan oleh Saraswati dan didistribusikan oleh label DSA Records. Dibawah ini adalah Tangise Sarangan – Via Vallen.

Lirik Lagu Tangise Sarangan – Via Vallen

sarangan kang dadi saksi, nalikane jaman semono
ning kono sliramu medot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

telogomu ibarate eluhku, howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mbok tinggalno

lilo, aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
ning pinggir telogo tak culne sliramu

piye, aku kudu piye
yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

sarangan kang dadi saksi, nalikane jaman semono
ning kono sliramu medot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

telogomu ibarate eluhku, howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mbok tinggalno

lilo, aku ra lilo, nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku, ning pinggir telogo tak culne sliramu
piye, aku kudu piye, yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo, karo wong ayu sing dadi pilihanmu

lilo, aku ra lilo, nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku, ning pinggir telogo tak culne sliramu
piye, aku kudu piye, yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo, karo wong ayu sing dadi pilihanmu
karo wong ayu sing dadi pilihanmu, karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Incoming search terms: