Lirik Lagu Tombo Loro – Vita Alvia

Posted on

Lirik Lagu Tombo Loro – Vita Alvia. Lirik Tombo Loro ini merupakan Lirik lagu Dangdut/Koplo indonesia yang dinyanyikan oleh Vita Alvia. Lirik lagu Tombo Loro ini diciptakan oleh Angga Samudra dan didistribusikan oleh label Samudra Records. Dibawah ini adalah Tombo Loro – Vita Alvia.

 

Lirik Lagu Tombo Loro – Vita Alvia

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

mili banyu moto iki
temetes ring rino lan wengi
inget riko hang sun kiro
sing bakale maruh ati

padahal welas iki putih tulus lan suci
apuwo riko sing ngeregani

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

Incoming search terms: