Lirik Lagu Lakone Urip – Reny Farida

Posted on

Lirik Lagu Lakone Urip – Reny Farida. Lirik Lakone Urip ini merupakan Lirik lagu Dangdut/Koplo indonesia yang dinyanyikan oleh Reny Farida. Lirik lagu Lakone Urip ini didistribusikan oleh label BW Records. Dibawah ini adalah Lakone Urip – Reny Farida.

Lirik Lagu Lakone Urip – Reny Farida

saiki jaman wes tuwo
akeh musibah sing teko
iku tondo gusti ngilingno
tapi menungso tetep ra kroso

titelo sarjana irak
ora jamin urip kepenak
yen gusti tanpo diajak
biso-biso sirahe seng buthak

saiki podo ngertio wong
urip iki yo mong lakon
ojo engkres kakean ngomong
yen wis setruk mung plolang-plolong

urip iki mong sedelo wong
ibadahe ojo sampek bolong
ojo engkres gaya lan sombong
ilingo mati sopo seng nggotong

saiki jaman wes tuwo, akeh musibah sing teko
iku tondo gusti ngilingno, tapi menungso tetep ra kroso
titelo sarjana irak, ora jamin urip kepenak
yen gusti tanpo diajak, biso-biso sirahe seng buthak

saiki podo ngertio wong, urip iki yo mong lakon
ojo engkres kakean ngomong, yen wis setruk mung plolang-plolong
urip iki mong sedelo wong, ibadahe ojo sampek bolong
ojo engkres gaya lan sombong, ilingo mati sopo seng nggotong