…ayu sing dadi pilihanmu karo wong ayu sing dadi pilihanmu, karo wong ayu sing dadi pilihanmu Incoming search terms: lirik lagu tangise sarangan dan terjemahannya arti dari lirik lagu tangise

…label BW Records. Dibawah ini adalah Kelayung-Layung – Reny Farida. Lirik Lagu Kelayung-Layung – Reny Farida ono tangis kelayung-layung tangise wong kang wedi mati gedungono kuncenono yen wis mati mongso…

…ngrasakno sing biso wong liyo nong kene riko isun kancani ono njero tangise riko kadung mulo tetese eluh nggarai lego sun cabut eri nong atin riko makne sun biso nyawang…